top of page
Назад

ПАПАДОПУЛОС СТОУН ООД

мрамор - гранит - технически камък

ЕСТЕСТВЕНИ ПОВЪРХНОСТИ ПАПАДОПУЛОС – ДОСТЪПЕН ЛУКС ЗА ВАШЕТО ПРОСТРАНСТВО

Основана през 1990 в София, ПАПАДОПУЛОС е една от водещите компании в България, предлагащи отличителния лукс на продуктите от скално-облицовъчните материали.

В разположената на 12 000 кв.м модерна фабрика, компанията произвежда продукти от естествен камък с високо качество и разнообразно приложение като настилки и облицовки за бани, кухненски плотове, фасади, стъпала, камини и много други.Богатото разнообразие от наличен гранит, мрамор, технически камък, оникс, варовик и т.н. - внос от цял свят, дават възможност на дизайнерите да използват широкото приложение на естествените камъни за техните проекти бързо и с въображение.

Бидейки постоянно в крак с най-новите технологии, с променящите се тенденции в интериорния и екстериорния Лайфстайл, Пападопулос Груп е моден диктатор в индустрията на българския пазар.През периода 2006-2022 Пападопулос напълно обнови производствения си капацитет с нови машини на рязане и обработка на Breton, CNC машина на Prussiani и други, което я прави една от големите производители на изделия от естествен и технически камък в България.

Продуктовото портфолио на компанията включва: фаши и масиви с различно обработени повърхности, плочи за настилки, облицовки, елементи за вентилируеми окачени фасади, система за повдигнат под (както външен, така и вътрешен), стъпала, подпрозоречни первази, плотове за кухни и бани, мозайки, подови пана, мивки, душ корита, паркови детайли, градински аксесоари, камини, балюстри, павета и много други интериорни и екстериорни решения.

Като компания, която цени качеството и сертифицирана по  ISO 9001 - 2015, ISO 14001-2015 и ISO 45001 - 2018, Пападопулос Стоун предлага завършен цикъл от услуги, което гарантира перфектна координация и ефективен процес на доставка, производство и инсталация на скално-облицовъчните материали.

 

Инж. Кирил Пападопулос
Управител


ПАПАДОПУЛОС е сертифицирана по следните системи:
bottom of page